Ознака: изговори

Магазин

Само на Балканот: урнебесни изговори со кои се избегнува секcот

Во светот е раширено верувањето дека сексот е една од најважните човечки активности. Колку и да има причини за секс веројатно постојат и исто толкав број изговори за тоа да […]