Ознака: изгоре куќа

Македонија

Изгоре стара куќа во Струмица, а зафатен е покрив од уште една

Во пожар, што избувна околу 9 часот, изгоре стара куќа, а зафатен е покрив од уште една на улицата “Јајце” во Струмица. Во гаснењето на пожарот учествувале четири противпожарни возила […]