Ознака: изгор лето

Живот

Почна изгор лето во Македонија-како да се преживее?

Комисијата за следење на состојбата и ефектите од високите температури при Министерството за здравство апелира до граѓаните во следните денови да ги почитуваат општите препораки за заштита од високите температури. […]