Ознака: изгубен

Занимливости

За загубен багаж надоместок до 1.200 евра, ова се вашите права при патување со авион

Патувањето со авион веќе не е „толку голем“ луксуз. Нискобуџетните компании нудат повратни билети некогаш и за максимум 20 евра, па полека како да се менуваат навиките на граѓаните. Тие […]