Ознака: изданија за деца

Издвојуваме

Издавачката куќа Просветно дело ги претстави Изданијата на годината

Издавачката куќа Просветно дело на прес-конференција ги претстави Изданијата на годината. Од оваа голема “лабораторија за приказни“ деновиве од печат излегоа неколку ексклузивни наслови за деца. Станува збор за звучните сликовници: Малиот доктор, Малиот полицаец, […]