Ознака: изигрување на членовите

Избор на уредникот

Како се манипулира членството од страна на врхушката! И тие мислат дека манипулацијата им поминала

Додека верните подржувачи и клиенти на врхушката која што беше инсталирана на сомнителен начин во Валандово, пред крајот на минатата година, се во небо од задоволство, членството и тоа како […]