Ознака: измени

Живот

Измени на правилата за паркирање во Сити Мол

Деновиве најголемиот шопинг центар во Скопје, Сити Мол ќе воведе нови правила за паркирање. Имено, наместо досегашниот еден час бесплатен паркинг, сега бесплатни ќе бидат само првите триесет минути, а за […]

Вести

ЈСП со измени во возниот ред, погледнете за што се работи!

Нови возни редови има на линиите „7“, „17“, „18а“, „21б“, „28“, „56“, „56а“, „65а“„15“, „15а“, „24“,„65в“, „11“, „11а“, „18“, „33“, „44“, „58“, „58а“, „58б“, како и „80а“, „163“ и „165“.Повеќе […]