Ознака: ИЗ ЖАБЕНИ

Вести

ИЗ ЖАБЕНИ: Без поддршката од Талевски не можеше да се реализира најголемата инвестиција во Битола

-ИЗ Жабени е најголемата инвестиција во нашиот град години наназад. Без заложбите на градоначалникот Талески и општина Битола немаше да може да се реализира овај проект наречен ИЗ Жабени. Општина […]