Ознака: икање

Живот

Зошто икаме и како да се ослободиме од него?

Во поголемиот дел од случаите, икањето е безопасно но понекогаш тоа може да биде и симптом на некој посериозен здравствен проблем.Икањето претставува состојба на неконтролирана контракција на дијафрагмата, при што […]