Ознака: Илир Мета

Македонија

Илир Мета во Скопје за Денот на албанската азбука

Во рамки на прославата на Денот на албанската азбука и 550 години од смртта на Ѓерѓ Кастриот – Скендербег претседателот на Република Албанија, Илир Мета, заедно со претседателот на македонското […]