Ознака: Иловица

Вести

Иловица ќе го подобри животот на локалното население

Домашни експерти, професори, странски независни реномирани куќи во делот на екологијата и заштитата на животната средина, учествуваа во подготовката на Студијата за влијанието врз животната средина на компанијата „Еуромакс рисорсис“.Менаџерите […]

Вести

Мицевски со пратенички прашања во врска со инвестицијата во рудникот Иловица

По неколку месечна пауза денес во Собранието на Република Македонија повторно се одржува седница наменета за поставување на пратенички прашања. На оваа седница свои прашања до претставниците од извршната власт […]

Вести

Мицевски со пратенички прашања во врска со инвестицијата во рудникот Иловица

По неколку месечна пауза денес во Собранието на Република Македонија повторно се одржува седница наменета за поставување на пратенички прашања. На оваа седница свои прашања до претставниците од извршната власт […]