Ознака: индустриска зона

Вести

Индустриските зони и „Купи куќа за млади“ можност за решавање на животното прашање за сопствен дом

Интенцијата на ВМРО-ДПМНЕ за градба на што повеќе општински индустриски зони и обезбедување на евтини парцели за проектот „Купи куќа за млади“ што и се разговараше на работниот состанок меѓу […]