Ознака: Инзаги

Меѓународен фудбал

Виери: Пипо зема телефонски броеви од девојки на трибините

Бобо Виери откри како неговиот пријател ја води една од селекциите на фудбалската школа на Милан, во центар на вниманието на Пипо биле девојките на трибините. Кристиан Виери проговори како […]