Ознака: Иниково

Вести

Премиерот Димитриев во Стајковци и Инџиково – куќите се санираат, граѓаните благодарни

Претседателот на Владата на Република Македонија, Емил Димитриев и денеска е на терен во поплавените подрачја. Тој заедно со министерот за труд и социјална политика Диме Спасов и министерот за […]