Ознака: иновативен филтер

Вести

Скопјанец измисли иновативен филтер кој ги апсорбира ПМ честичките- Каде е фондот за иновации?

Штетните ПМ честички наместо да завршат во воздухот и вашите бели дробови завршуваат во цилиндарот, изум на скопјанецот Пандо Петковски монтиран над печка за затоплување. Машинскиот инженер испровоциран од се […]