Ознака: инспирација

Мода

Инспирирајте се од слаткиот стил на Миранда Кер

Преубавата Миранда Кер во последно време ги достигнува границите со совршенство,а нејзиниот препознатлив моден стил и ја носи титулата Кралица на уличната мода. Сега таа го започнува својот најнов ангажман […]