Ознака: интегра

Вести

Главниот адут на Мицкоски, Воислав Зафировски бараше најстроги казни за 27ми април

Главниот адут на Мицкоски, Воислав Зафировски бараше најстроги казни за 27ми април Воислав Зафировски е бивш советник во МВР и Владата на Сдсм од периодот 2002-2006 година и портпарол на […]

Бавча

Пристигнувањето на ИНТЕГРА кај Мицковски

Пристигнувањето на ИНТЕГРА кај Мицковски На сликата се гледа како раководните структури на Интегра пристигнуваат со две службени возила пред седиштето на Мицковски… ТЕКСТОТ Е КОЗЕРИЈА, И Е НАМЕНЕТ ЗА […]

Вести

Некој не ја говори вистината! Интегра или Мицковски?

Некој не ја говори вистината! Интегра или Мицковски? Мицкоски денеска одржа прес-конференција пред партиското седиште заедно со поранешниот потпретседател на Интегра извесниот Воислав Зафировски. Воислав Зафировски од ИНТЕГРА на денешната […]

Политички партии

Солза Грчева: Апасиев не е никаков левичар, тој е продолжена рака на ВМРО

Солза Грчева: Апасиев не е никаков левичар, тој е продолжена рака на ВМРО Во последната емисија „Во Центар“, на Васко Ефтов, вечерва гостуваа лидерот на партијата Интегра, Љупчо Ристовски и […]