Ознака: интимни делови

Живот

Не ни знаела што може да ја снајде: Ги избричила влакната „таму доле“, а потоа…

Бројни експерти предупредуваат дека оваа пракса може да предизвика инфекција и иритација, со оглед на тоа дека улогата на срамните влакна е да го спречат влезот на патогените во интимните […]