Ознака: инферно

Автомобилизам

Почетната цена на мексиканскиот Инферно ќе биде 2,14 милиони долари

Група мексикански инженери и дизајнери се готови со ограниченото производство на суперавтомобилот The Inferno со моќност 1400 КС, чиј прототип беше прикажан кон крајот на 2015 година.Автомобилот е изработуван во […]