Ознака: инфографик

Вести

Инфографик и проширена анализа во која се обработени податоци…

Инфографик и проширена анализа во која се обработени податоци поврзани со спроведените интервентни набавки, одлуките за иземни и дополнување на буџетите на јавните институции и примените донации,а во насока на […]

Вести

(апдејт 26.2.2020) Инфографик за смртноста од КОРОНА ВИРУСОТ, официјална статистика

Инфографик за смртноста од КОРОНА ВИРУСОТ, официјална статистика. Истиот на секои 24 часа ќе го освежуваме со нови бројки. Почитувани, за вас го изработивме овој инфографик за полесна прегледност во […]