Ознака: ИПАРД 2

Вести

Заврши користењето на средствата од програмата ИПАРД 1

Остануваат да се доработат уште последните барања и во текот на септември да почне објавувањето на огласите од ИПАРД 2.Реализацијата на ИПАРД 1 беше најголема во последниве две години. Досега […]