Ознака: иранска телевизија

Занимливости

Смешна цензура на иранската национална телевизија за време на Светското првенство во атлетика „Доха 2019“ (ВИДЕО)

Иранците отишле едно ниво погоре во обидот да се скрие голотијата од машките очи. Но, цензурата понекогаш дава и контра ефект, како на пример на следново видео, каде што наместо […]