Ознака: ирски леб

Кулинарство

Може да го чувате и до две седмици на собна температура: Рецепт за ирски леб кој ќе ве освои

Подготовката на овој леб трае 15 минути. Марта Стјуарт истакнува дека доколку лебот го чувате во пластична ќеса, може на собна температура да стои и до две седмици. Состојки: – […]