Ознака: Исидорос Кувелос

Вести

Грчките олимпијци вознемирени од името Македонија

Грција побарала од организаторот на Олимписките игри да биде сменета кратенката МКД во официјалните документи на Олимпијадата, и Бразил наводно ветил дека тоа ќе биде корегирано.– Веќе интервениравме за прашањето […]