Ознака: исламизација на деца

Вести

Во Македонија се одвива агресивна исламизација на децата

Градинка во Мaкаедонија повеќе личи на верско училиуште, на медреса, отколку на установа за едукација и згрижување на деца. Во детската градинка “Пчела“, која се наоѓа во Скопје, врз основа […]