Ознака: Исмет Рамадани

Вести

Филип Петровски: Заев работи на ослабнување на институциите во државата, се користи со лажни тези и прави криминални дела

Д-р Филип Петровски и Исмет Рамадани беа гости во дебатната емисија на ТВ Нова. Тема на дебатата беа меѓуетничките односи и Меѓународната заедница… На прашањето  дали има решение за ситуацијата, […]

Вести

Петровски: Јанева прави циркус од државата

Филип Петровски заедно со Исмет Рамадани беше гостин во дебатната емисија на ТВ Нова.Тема на дебатата беа меѓуетничките односи и Меѓународната заедница. Во дебата, Филип Петровски му одговори на Исмет […]

Вести

ПЕТРОВСКИ: Грешите дека крстот го подржуваат само членовите на ВМРО-ДПМНЕ

Филип Петровски заедно со Исмет Рамадани  беше гостин во дебатната емисија на ТВ Нова.Во дебата господинот Филип Петровски на новинарското прашање дали постои договор помеѓу ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ во однос […]

Вести

Петровски: Според последните настани не сме на добар пат на поставување на добри меѓуетнички односи

Филип Петровски заедно со Исмет Рамадани беше гостин во дебатната емисија на ТВ Нова.Темата на дебатата беа меѓуетничките односи и меѓународната заедница.  Според последните настани не сме на добар пат […]

Вести

Филип Петровски: Катица Јанева направи ЦИРКУС од Јавното обвинителство

Директорот на Државниот Архив на Република Македонија, д-р Филип Петровски вечерва гостува во емисија на ТВ Нова заедно со поранешниот пратеник од ПДП, Исмет Рамадани.  Тема на дебатата во емисијата […]

Вести

Филип Петровски за актуелната ситуација во Бутел: Двоглавиот орел, темелите на осветениот крст и Оливер Спасовски

Директорот на Државниот Архив на Република Македонија, д-р Филип Петровски вечерва гостува во емисија на ТВ Нова заедно со поранешниот пратеник од ПДП, Исмет Рамадани.Тема на дебатата во емисијата се […]