Ознака: исплива револтот

Македонија

Со првата табла со Република Северна Македонија исплива револтот на граѓаните

Со самото започнување на поставувањето на новите табли со новото име на нашата држава, на површина исплива и револтот на граѓаните. Имено, првите поставени табли на кои пишуваше Република Северна […]