Ознака: истегнување

Нега и убавина

5-минутно истегнување кое треба да го повторувате секое утро

Можеби зафатениот распоред секој ден ви отежнува да вметнете тренинг од еден час, но за 5-минутно истегнување навистина немате изговор. По сонот, на вашето тело му е потребно активно будење, […]

Живот

Вежба за истегнување за сите што премногу седат

Многу луѓе веќе голем дел од времето го минуваат седејќи, претежно поради природата на работата. Без физички активности, нашето тело потешко се движи и почнува полека да акумулира вишок маснотии. […]