Ознака: ИСТОЧЕН ПЛАНСКИ РЕГИОН

Вести

Градоначалниците од Источниот плански регион побараа предвремени избори

Градоначалниците од Источниот плански регион побараа предвремени парламентарни избори за, како што велат, да се надмине актуелната политичка криза.При пуштањето во употреба на новиот Дом на кутурата во Македонска Каменица градоначалникот […]

Вести

Одвоени 14 милиони денари за проекти од Источниот плански регион

Градоначалниците од Источниот плански регион попладнево во Делчево одлучуваат за проектите кои ќе бидат поддржани со средства од Бирото за рамномерен регионален развој за што се предвидени 14 милиони денари.Претседателот […]