Ознака: исус христос

Вести

Гигантска статуа на Исус Христос, поголема од таа во Рио де Женеиро

Гигантска нова статуа на Исус Христос, која се гради во јужниот дел на Бразил, ќе се издигне уште повисоко од споменикот на Христос Спасителот, кој гледа кон Рио де Жeнеиро. […]

Занимливости

Видео: Отворен Светиот гроб на Исус во Ерусалим!

Археолозите, коишто ги проучуваат светиите во Храмот на Светиот гроб во Ерусалим, откако неодамна првпат по 450 години беше симната мермерната плоча која го прекриваше, утврдиле дека погребната Ложа на […]

Вести

Научниците ја откопале површината која се смета дека била гробницата на Исус Христос

За првпат по повеќе векови, научниците ја откопале површината која се смета дека била гробницата на Исус Христос.Таа се наоѓа во Базиликата на Светиот Гроб во стариот дел на Ерусалим […]

Занимливости

ПРОРОШТВОТО ОД КОЕ СЕ ПЛАШАТ СИТЕ: Еве што морате да направите во ПЕТОК, за да се спасите од ХОРОРОТ кој доаѓа

Крајот на светот пристигнува на 29. јули 2016 година, се наведува во многубројни теории на заговор и пророштва. Теротичарите на заговорите се опседнати со крајот на светот и цивилизацијата, но […]