Ознака: Италијанска амбасада

Вести

Во записникот од 20 декември стои дека Заев има средба со амбасадорот

Италијанската амбасада во писмо до „Дневник“ објасни дека нивен официјален претставник не се сретнал со лидерот на СДСМ, Зоран Заев, на денот кога требаше да се одржи главната расправа за […]