Ознака: Итна медицинска помош

Живот

Итна медицинска помош доби шест нови возила

Во функција се новите шест амбулантски возила на Службата за итна медицинска помош при Здравствен дом на Скопје, реализирани со набавката на медицински возила преку Министерството за здравство. Од Здравствн […]

Политички партии

СДСМ продолжува со пласирање невистини во јавноста, во обид да креира комплетно погрешна слика за функционирањето на службата за Итна медицинска помош

СДСМ продолжува со пласирање невистини во јавноста, во обид да креира комплетно погрешна слика за функционирањето на службата за Итна медицинска помош. Тоа е истата служба која СДСМ ја остави […]