Ознака: и мотоциклистите

Живот

Полицијата казнува на секој чекор, на мета и мотоциклистите

Само во текот на вчерашниот ден за сообраќајни прекршоци на територијата на Скопје изречени се повеќе од 200 казни. Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи […]