Ознака: и следи законски

Македонија

Единствена Македонија: Емил Димитриев од непознавање погрешно ја пофали тајната служба дека прислушува и следи законски

Ја информираме јавноста дека изјавата на претседателот на Собраниската Комисија за контрола на прислушувањето, Емил Димитирев, дека 188 граѓани се следени со судски налог и дека ОТА работи согласно процедурите, не одговара […]