Ознака: каде

Живот

Каде ќе нема струја денес?

ЕВН известува дека за денес се планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на повеќе места. Без електрична енергија ќе останат: – Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Козле од […]