Ознака: кадровско решение

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Ниту една манипулација на Радмила Шекеринска не може да влијае врз предлогот за кадровско решение во МТВ

СДСМ во преговорите инсистираше во МТВ тие да предложат свое кадровско решение и ниту една манипулација на Радмила Шекеринска не може да го промени тоа.Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на изјавата на […]