Ознака: Калин Ивановски

Вести

Зимското отворено првенство за новата македонска надеж Калин Ивановски

Новата надеж на македонскиот тенис, 13-годишниот Калин Ивановски се закити со титулата на Зимското отворено првенство на Македонија до 14 години.Надежта на македонскиот тенис, 13-годишниот Калин Ивановски ја освои титулата […]