Ознака: Камала Харис

Сцена

Таа веќе е репер на многу од жените: Моќниот моден стил на американската потпретседателка Камала Харис

Камала влезе во историјата. Таа беше првата Афроамериканка државна обвинителка во Калифорнија, а сега прва жена Афроамериканка која што ќе ја преземе должноста на потпретседателка на САД. Таа е моќна […]