Ознака: камен

Занимливости Контроверзни фајлови

КРИСТАЛИ ЗА ПЛОДНOСТ И БРЕМЕНОСТ

Во следниов текст ќе имате прилика да прочитате и научите, кои кристали и како ја зголемуваат плодноста кај мажите и жените и секако помагањето при зачнување и бременост. Ова се исцелителни […]

Видео

,,Каменот доаѓа од близу‘‘ во вистинска смисла, кога другарот ќе те залепи (видео)

,,Каменот доаѓа од близу‘‘ е една од македонските поговорки кои со тек на времето се создавале но и ја имале својата примена. Примената најчесто била да се објасни некоја ситуација. […]