Ознака: Камиловски

Вести

Влада составена од партија што не добила мандат не може да биде стабилна Влада

Влада составена од партија што не добила мандат не може да биде стабилна Влада, смета академскиот сликар Марјан Камиловски.-Има недореченост во македонскиот Устав, а добро знаеме кој го правеше Уставот. Мислам […]

Вести

Сорос сака да воспостави глобално влијание врз волјата на луѓето, ги смета несоодветни да направат избор

Какво е влијанието на Џорџ Сорос и невладините организации под негова капа во Македонија? На оваа тема зборуваше академскиот сликар Марјан Камиловски во ОКО на ТВ НОВА.-Сорос е светски проблем, не […]

Вести

Поскоро да заврши политичката криза да се зафатиме со решавање на проблемите

Со политичка криза и без Влада не може да се фокусираме на решавање на тековни проблеми, изјави академскиот сликар Марјан Камиловски во ОКО на ТВ НОВА, одговарајќи на прарашање што […]