Ознака: кандидатка

Видео

Кандидатка на Избор за Мис сакаше да биде секси, но…

Згодните девојки пријавени на Избор за Мис на Шпанија имале задача да одат на високи потпетици покрај базен.Повеќето се претставиле успешно, но девојката по име Пилар Магро сакала да ги […]

Сцена

Нова трансформација во Пред и Потоа

Наташа Стојановска е нашата нова кандидатка за трансформација во рубриката Пред и Потоа, која ја правиме со нашиот стилист Небојша Пешевски. За шминката на ова трансформација се погрижи нашиот стилист […]