Ознака: канцерогени

Живот

Онколог предупредува: Никако не ги користете овие производи- си играте со животот

Синтетичките мириси кои се во 75 отсто од парфемите, потоа миризливите свеќи, шампони, водите за после бричење и слични производи содржат канцерогени материи кои после користењето со часови остануваат во […]

Живот

Овие канцерогени работи сигурно ги имате дома и треба веднаш да ги исфрлите

Денеска користиме и јадеме многу канцерегено и тие се некои од причините зошто луѓето заболуваат од рак. Еве кои работи се канцерогени, а сите ги имате дома: 1. Освежувач на […]

Живот

Електронските цигари се ТОКСИЧНИ и КАНЦЕРОГЕНИ!

Електронските цигари емитуваат токсични испарувања, а на количината на штетност на тие испарувања влијаат фактори како што се температурата, видот и колку години е стар уредот.Ова го покажуваат најновите резултати […]