Ознака: капка по капка

Вести

Осумдесет отсто субвенции за инсталирање капка по капка и купување високо приносен добиток

Во новата програма во делот земјоделие се планира и се образложува проектот Капка по капка. За првпат во Македонија секој земјоделец кој што ќе сака да набави систем Капка по […]