Ознака: капки за нос

Живот

Ужасни последици! Еве што може да ви се случи ако претерате со капките за нос!

Нема ништо полошо од затнат нос. Секако, како најефикасна помош, секогаш прв избор се капките за нос. Меѓутоа, не ги користат сите на правилен начин.Доколку не почувствуваат олеснување за неколку […]