Ознака: Каракамишева-Јовановска

Вести

Каракамишева-Јовановска:Пратеникот Талат Џафери очигледно дека ги измешал канцелариите

Пратеникот Талат Џафери очигледно дека ги измешал канцелариите. Кога влегол во кабинетот на претседателот на Собранието на РМ веројатно мислел дека влегува во неговиот приватен кабинет во Мала Речица каде […]