Ознака: карирано

Мода

Ова се трите принтови што ќе бидат најпопуларни во 2020 година

Еднобојната облека никогаш не излегува од мода, но некогаш треба да ја разбиете монотонијата со интересни принтови што имаат многу пооригинален изглед од монохроматските комбинации. Според дизнајнерите, овие принтови ќе […]

Мода

Како да носите карирано

Карираните здолништа ги носеа нашите мајка и баби, но подеднакво се актуеални и модерни и денес. Карираниот феномен ги сакаат и мажите и жените, и постарите и помладите. Погледнете кои […]