Ознака: каснати

Живот

Само вчера седум лица каснати од кучиња скитници, тетанус нема

На Клиниката за инфективни болести речиси цела седмица немаат тетанус вакцина или серум. Од таму информираат дека ги потрошиле количините бидејќи имаат зголемен број на пациенти кои имаат потреба од ваква […]