Ознака: катаклизма

Балкан

Катаклизма во грчкиот туризам – од 544 ”паднаа” на 7 милиони евра заработка

Намалувањетона транспортниот суфицит најмногу се должи на падот на нето приходот за 15.5 отсто, воглавно од услугите на морскиот сообраќај. Грчките приходи од туризмот паднаа на 7 милиони евра во месец […]

Издвојуваме Коментари

Мицковски и Гога во Брисел, фаците на сликата не ни делуваат баш најсреќни

Само краток коментар, оти една слика е илјада зборови, нели? Се разбира ПРот и пропагандата од црно прават бело и обратно. Но ако се гледа по сликата, по гестикулацијата и […]