Ознака: кауза

Избор на уредникот

Почина Роза Томевска, патриот и борец за МАКЕДОНСКАТА КАУЗА

Почина Роза Томевска, патриот и борец за МАКЕДОНСКАТА КАУЗА. Бог да ја прости. Голема жал меѓу сите кои ја познаваа и сојузот МАКЕДОНИЈА БЛОКИРА. Таа маршираше со нас секаде, ни […]