Ознака: кафич

Занимливости

Пијалаци во кафулињата преполни со бактерии, а добрата вест е…

Пијалоците што ги нарачуваме по кафетериите не се секогаш чисти. Така, според едно истражување најмногу бактерии се кријат во чаша вода или газиран сок со парче лимон. Истажувачите тестирале 76 […]

Живот

Дали одите на денско кафе за да бидете видени, или да се видите со пријателите?

Ќе се согласите со нас дека ова станува се подискутабилна тема, токму поради фактот што, многубројни се луѓето што одат на кафе за да тераат „шема“, односно да бидат видени, […]